Veelgestelde vragen

We hebben de vragen die ons het vaakst gesteld worden voor je verzameld en beantwoord. Je vindt ze hieronder!

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van Skillsbooster! Om te starten kun je je aanmelden via het formulier op onze pagina. Is het aanmelden gelukt? Dan creëer je voldoende accounts voor de leerlingen. In de les kun je QR-codes tonen waarmee de leerlingen gemakkelijk de juiste app kunnen downloaden. Vervolgens loggen de leerlingen in en starten ze met swipen!

Meer informatie kun je op deze pagina vinden.

Skillsbooster geeft leerlingen handvaten om keuzes te maken voor een vervolgopleiding of beroep. Op basis van gevalideerde persoonlijkheidstesten en vragenlijsten over skills, talenten, hobby’s en meer kan Skillsbooster unieke suggesties doen voor iedere leerling.

Klik de links als je meer wilt weten over de werking van Skillsbooster !

De uitkomsten van Skillsbooster kan leerlingen helpen in hun ontwikkeling en keuzeproces. Met de uitkomsten kan de leerling ook in gesprek met medeleerlingen, ouders, een mentor of een loopbaanoriëntatie begeleider. Door inzichten in de persoonlijkheid van de leerling, kan de leerling op de juiste manier aangesproken en geprikkeld worden. Daarnaast kunnen direct relevante keuzeopties besproken worden.

Skillsbooster is geschikt voor alle leerlingen die zichzelf ontwikkelen en op het punt staan een keuze te maken voor een vervolgopleiding of beroep.

Na het swipen met Skillsbooster kunnen leerlingen in gesprek met hun medeleerlingen, ouders, mentor of loopbaanoriëntatie begeleider over de uitkomsten.

Skillsbooster kun je gratis en geheel vrijblijvend uitproberen.

Door je aan te melden via deze link, kun je direct een demo-omgeving bekijken!

Een uitgebreid overzicht van de kosten kun je op deze pagina vinden.

We hebben een uitgebreid beleid voor het verzamelen en verwerken van alle gegevens. Op deze pagina lees je hier alles over.

Leerlingen gebruiken gemiddeld tussen de 20 en 35 minuten om alle vragen te swipen.

Ben jij decaan? Direct inloggen